Tijdschema en Loting

Blokschema

De opzet van de wedstrijd:
Ieder veld zal gestart worden met een time-trial gevolgd door spectaculaire 1 tegen 1 knock-out rondes. Elke ploeg zal één keer het water op gaan, te beginnen met een time-trial waarna de ploeg op het water te horen krijgen of zij gelijk door zijn of nog een herkansing moet varen. Na een korte rust zullen deze herkansingen geroeid worden en vervolgens gaat de winnaar van de heat naar de (halve) finales en verlaten de afvallers het water. In de finale zullen de winnaars strijden om het fel begeerde Harbour Sprints sprintblik.

Tijdschema:
Het tijdschema kunt u vinden op deze website onder “Tijdschema”. Doordat de rondes achter elkaar plaats vinden bent u maximaal 2 uur op het water zodat u zich de rest van de dag op de kant kunt vermaken bij de spectaculaire Coastal Rowing wedstrijd of op ons gezellige terrein. Houd er rekening mee dat u zo’n 1,5u van te voren aanwezig dient te zijn om uw boot op te riggeren (botenwagen staat op de parkeerplaats achter hotel New-York) en de startnummers op te halen (bij het wedstrijdsecretariaat op het ponton in de Rijnhaven) en op te roeien.

Inschrijfgeld:
U dient uw inschrijving compleet te maken voor zaterdag avond door het inschrijfgeld over te maken, 30,- voor een (C)4+ en een 4* en 40,- voor een 8+. Dit geldt voor alle ploegen met minimaal één roeier/stuur die staat ingeschreven bij Skadi. Ploegen van andere verenigingen zullen betalen via hun wedstrijdcommissaris en worden hierover apart geïnformeerd. Houd er ook rekening mee dat de kosten voor het botentransport pas achteraf verrekend worden.

Rekeningnr. NL82RABO0381839273
Ten name van A.R.S.R. Skadi
Plaats Rotterdam
Onder vermelding van t.a.v. Inschrijfgeld Harboursprints


Boten toewijzingen:
Volgende week zult u een mail ontvangen over toewijzingen van de boten. Hierin zal ook informatie komen te staan over het moment van riggeren en opladen/afladen. Bij de boten die gedeeld worden zullen deze taken over de ploegen worden verdeeld. Er zullen hierbij commissieleden aanwezig zijn om te begeleiden, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de toegewezen boot. Het laadschema volgt ook na de loting.